O nama

No alt text
No alt text
No alt text

Očna Klinika Apolon – čuvari Vašeg vida

Naša misija

Očna Klinika Apolon je rezultat strastvene vizije i želje za modernim, savremenim pristupom oftalmologiji. Naša priča je priča o hrabrim počecima, o postavljanju standarda u oftalmologiji i očnoj nezi koji prevazilaze očekivanja. Kroz godine, razvijamo se u institucija stručnosti, pružajući pacijentima ne samo medicinske usluge, već i osećaj sigurnosti i poverenja. Čuvamo Vaš vid!

Zakažite pregled na našoj očnoj klinici

Naš tim

Vodeći stručnjaci u svojim oblastima oftalmologije

Naš tim je pažjivo složen, sastavljen iz različitih subspecijalista oftalmologije, sa bogatim iskustvom.
Stručnost nije samo reč; već životni poziv i opredelenje.

Naši konsultanti su vodeći lekari u svojim subspecijalnostima

Savremena očna klinika u pametnoj i sigurnoj zgradi

Pametna zgrada Očne Klinike Apolon predstavlja splet moderne tehnologije, estetike i udobnosti. Pažljivo dizajniran prostor je predviđen da izazove osećaj sigurnosti, komfora i relaksacije. Harmonija rasporeda i okruženja, u simbiozi sa našim osobljem i vrhunskim stručnjacima stvaraju pozitivnu i ugodnu atmosferu, koja se oseća u svakom uglu, nezavisno da li čekate pregled za naočare ili pripremate se, za Vaš sudbinski trenutak laserskog skidanja dioptrije.

Zašto Apolon?

Specijalističko konsultativni deo

Specijalističko konsultativni deo je opremljen ergonomskim refraktivnim jedinicama za preglede renomiranih proizvođača koji garantuju Vašu bezbednost i komfor. Dijagnostički deo je odvojen zbog veće privatnosti i udobnosti.

Sigurnost

Vinilni podovi su elektrosprovodljivi, hipoakusticni i bez uglova i fuga kako bi omogućili svakodnevnu kompletnu mašinsku dezinfekciju. Zidovi su premazani baktericidnim bojama renomiranog engleskog proizvođača. Najmoderniji Operacioni blok garantuje sterilnost vazduha pomoću lamelarnog protoka vazduha, HEPA filtera i skrivenih UV lampi.

Naša tehnologija

U svetu oftalmologije, vrhunska savremena tehnologija je jedan od neizostavnih faktora . Očna Klinika Apolon koristi najsavremenije dijagnostičke uređaje koji omogućavaju precizne analize i brze intervencije. Odražavajući našu predanost najvišim standardima i savremenošću, koristimo tehnologiju koja je pažljivo izabrana u skladu sa veštinama i stručnošću naših lekara.