Osnivač, direktor i glavni hirurg Očne klinike Apolon

Dr Damjan Kepeski

Rođen 1980 god. u Skopju, gde završava Medicinski fakultet na USKM. Radio je kao oftalmolog na Očnoj klinici KBC u Zagrebu 2009.-2012.god. Usavršavao se i radio kao oftalmolog – hirurg prednjeg segmenta na VMA u Beogradu 2012-2014.god. Fellowship iz hirurgije katarakte 2014 god u Tamil Nadu, Indija, gde je učestvovao u humanitarnim misijama za eradikaciju preventivne slepoće hirurgijom katarakte.

2014.-2023 god. započeo veoma uspešnu samostalnu hiruršku praksu u sklopu ZU dr Vlajko Lukić u Bijeljini, gde izvodi preko 5000 operacija katarakti.

2023.- osniva Specijalnu bolnicu iz hirurških oblasti oftalmologije Očna klinika Apolon

Glavno područje interesa je hirurgija katarakte sa refraktivnom hirurgijom (laserska, ugradnja sočiva). Osobeni interes ima u komplikovanim slučajevima, monokularnim pacijentima. Veoma brzo usvaja nove komplikovane metode i među prvih hirurga je na ovih prostora koji su uveli sledeće metode: MSICS, retropupilary iris claw fixation, Yamane double flange, Canabrava four flange…

Od 2018 god. Započinje implantaciju premium sočiva –multifokalna, torična.

Od 2023 god. Započinje laserskim skidanjem dioptrije excimer hirurgijom rožnjače, u suradnji sa dr Mirkom Jankovim – vodečim refraktivnim hirurgom na ovim prostorima.

Otac troje dece, slobodno vreme voli da provede s porodicom u prirodi, pasionirani sportista.

Pronađi me na društvenim mrežama:

Pozovite nas